Tunika

image151Tunika från Ellos. I like!





















Det går upp..och det går ner..

Är inte lika positiv idag. Känns ganska tungt faktiskt. Jobbigt att aldrig riktigt kunna pusta ut och få vila upp sig ordentligt. Så fort en grej är avklarad, andas man ut någon sekund, sen får man ta tag i nästa grej..väldigt pluggtrött just nu..har svårt att hinna med och ändå gör jag i stort sett inget annat än pluggar känns det som. Men men får väl försöka kämpa på helt enkelt. Och hoppas på lite mer flyt imorgon.

Just nu: Happy!

Tredje semenariet avklarat! Bara 1 kvar + tenta (+ hemtenta) ...man drar verkligen en lättnads suck efter varje semenarium..nu känner jag mig så happy happy, har nyss pratat med älsklingen, det är strålande solsken ute och härligt varmt, allt ska nog lösa sig till det bästa ändå.
Ha en underbart trevlig fredagskväll!


Snyggt armband


image166
Bild: KyssJohanna.se


Kan man ju drömma om...

CC Skye armband 1295 kr, "kopian" som Kelly hade hittat var tyvärr slut...

Uppdatering: Verkar som de hade ett kvar ialf =)

Trött

Så trött.. orkar inte..

Idag ska vi göra klart semenarieuppgiften, sen måste jag läsa in mig på mitt uppsatsämne så jag kan skriva ett PM till nästa semenarie, måste börja med hemtentan också..och plugga på den tentan vi har nästa lördag..
blääääääääääää jag börjar känna mig ganska uppgiven, och framförallt väldigt sliten. I maj kommer jag i princip få sitta med B-uppsatsen varje dag, helgerna också..och sen blir det jobb i sommar..behöver pengarna..kom och tänka på att jag inte haft sommarlov sen jag var 13...började jobba under sommrarna när jag var 14..hade verkligen kunnat behöva ett sommarlov...men jag får ialf vara tillsammans med älsklingen då, i juni flyttar vi ihop, om allt går som det ska, ska bli skönt, saknar honom väldigt mycket och vi kommer inte kunna ses så mycket innan sommaren..men jag hoppas det löser sig ialf..
Nää nu får jag väl ta och äta lite, ska göra en hallonsmoothie till frukost tänkte jag, sen blir det biblan. I have no life at the moment, a "life on hold" helt enkelt..

Hot Betty


Nu ska jag unna mig en timmes Tv-tittande..


image140 
bild style.com

Vem skulle kalla henne ful förresten? Inte jag ialf..

Howth

image137

Solen fick havet att skimmra och glimma.

Howth, en mysig liten fiskeby utanför Dublin.
Här spanar vi ner från en utsiktsplats mot det underbara havet.
Vandrade neråt till fyren som skymtar fram därnere på kortet.
Hade picknickpaus i det gröna gräset.
Solen sken, det var varmt och vackert.
Någon timme senare, nere vid hamnen, andra änden av byn,
fick vi se en söt säl bland fiskebåtarna =)


För mer info om Howth ---> http://www.howthismagic.com/

Vacker i vitt

Det är så fint med vita klänningar.

image155
     
     


Kärlek

Du och jag, Älskling ♥







Lovely Dress

image120

Skön känsla..

Idag har varit en jobbig men samtidigt trevlig dag trots allt. Kom hem mitt i natten igår efter våran Dublinresa och med tanke på att vi alla som var med på den resan lider av extrem sömnbrist så var det tungt att gå upp vid 06 imorse för att göra sig iordning och sedan sätta igång med våran semenarieuppgift när biblioteket öppnade. Från 08-13 satt vi och skrev och försökte komma på smarta formuleringar, sedan lunchpaus. Efter Lunchen tog vi ett sista kraftansträngning och förberedde en kort muntlig presentation sedan började semenariet kl 15. Det gick faktiskt ganska bra tror jag! =) Såååå skööönt! Kom precis hem från semenariet som slutade strax innan kl 17 och känner mig helt slut fast upprymd och glad på samma gång! Dublinresan kommer jag leva ganska länge på, nu ångrar jag verkligen inte att jag åkte, tvärtom! =)

Dublin ja..Sightsing och shopping på dagarna och Publiv på kvällarna, Full rulle hela tiden och väldigt lite sömn, träffat en hel del folk har vi också gjort, kan ju bl.a. nämna irländaren och hans kompis, de var roliga som få=), skämtade om att han ville gifta sig med mig och höll på,  han var mkt trevlig. :)

Vi åkte även på äventyr en bit utanför Dublin i onsdags till en väldigt mysig fiskeby, Howth, jättevackert, strålande solsken (brände mig på näsan hehe) promenerade omkring bland de höga klipporna ut till fyren, landskapet såg ut som man kommit till Södra Frankrike helt plötsligt...vackert! Sen fick vi se en säl vid fiskebåtarna vid hamnen =) Den "posade" så duktigt för oss, har både videofilm och bilder på den plus en massa andra bilder som jag ska ladda upp vid tillfälle på min sida på resedagboken.se :) Här kan jag ladda upp lite bilder på shoppingfynden senare kanske.
Men nu ska jag sova.. har en hel del sömn att ta igen. Eller förresten..vill  nog ringa älskligen en pling först..längtar så efter honom..men snart så ses vi =) Då ska han få den irländska whiskey som jag köpte till honom. Hoppas han gillar den. =)

Dublin! =)

Nyss hemkommen till Campus efter 5 dagar i Dublin! Tell U all about it tomorrow, nu måste jag sova..


Packa?

Imorse tog jag en morgonpromenad och efter det gjorde jag mitt yogapass. Sååå skööönt.
Älsklingen ringde precis innan jag skulle dra till stan. Längtar så efter honom...
Har varit inne i stan och växlat pengar ialf, borde kanske börja packa...
Väldigt varmt ute..visst är det skönt med sol men man blir rädd när man tänker på klimatförändringarna..
En framtid utan snö på vintrarna och sommartemperatur när det ska vara vår...det vill ialf inte jag ha...
it's scary what we people do to the world..stackars isbjörnar..


Dublin

Jaha..imorgon bär det iväg, men jag hade helt ärligt hellre stannat hemma som det känns nu. Hur ska vi fixa semenarieuppgiften därborta? Känner mig helt slut redan efter semenariet igår, (vilken panik jag hade på uppgiften, den kändes omöjlig) och vi ska ha tre till plus salstenta! Jag vill inte..
Saknar min honey och min familj så mkt! Vill hem!
Vill inte till Dublin längre, inte nu ialf..inte när allt är så jobbigt som det är i skolan..
Fattar inte hur jag ska hinna allt, och jag fattar inte hur jag ska orka..

Tack M, Love U sis'.

Dublin?

Undrar om vi kommer iväg? Plugget gör verkligen allt för att sabba för oss. Hela denna månaden kommer bli ett rent helvete pluggmässigt sett. Och Maj blir väl inte bättre för då ska det skrivas B-uppsats. Jag avlider..

Romantiska under

image116
Bild: Aftonbladet

Här kan du läsa om vårens underkläder. Jag gillar verkligen modet som är nu! =)
Den turkosa bh:n skulle jag inte tackat nej till! Gillar den gula också! Verkligen jättefina underkläder!

Ny design

image113

Den här snygga stolen hade http://inredningsbloggen.blogg.se/ bloggat om idag! Bilden är hämtad från inredningsbloggen! Läs mer om stolen och andra snygga saker där! I like this chair!

Långfredagen





K och jag har solat ute på balkongen idag. Fast K ville mest bara leka med sin boll.

My Medallion

Gick inom Guldfynd idag, har velat ha en lång silverkedja jättelänge nu, till min medaljong (med mitt namn ingraverat som jag fick av min moster när jag konfirmerades). Och idag hittade jag en jättefin 80 cm lång kedja i äkta silver. Kommer bära min medaljong varje dag nu. =)





Dessutom så fick jag hem två oversized tees jag beställt från ASOS också. Den rosa är i organisk bomull! Från och med nu ska jag bli en ännu mer medveten konsument som gör bra miljöval.


Geisha som Glass! =)

image102 Ja, jag vet..jag är tydligen väldigt sent ute med att upptäcka denna glass, eftersom jag precis har läst att den kom ut i mitten på sommaren 2006!!! Var har den funnits? Jag hittade den av en slump i Statoils frysdisk igår, ( eller ja, det var faktiskt älsklingen som fick syn på den först) och eftersom jag älskar geishachokladen, (särskilt den nya med apelsinsmak) så var jag tvungen att testa! Och den var supergod! Så även om jag är sent ute med att hitta denna läckerbit och "alla" säkert redan har testat den...så måste jag ialf rekommendera den till de som inte har smakat den att göra det, ialf om ni gillar chokladen! Mums! säger jag bara.. =)

Granada

Romantisk weekend? Paris, oui, men det finns flera romantiska städer..
En av de mysigaste och mest romantiska städer jag hittills besökt är helt klart GRANADA.
Granada ligger i Andalusien, i södra Spanien.

image99

Atmosfären i Granda är helt underbar, jag blev helt förälskad alla mysiga små gator, blandningen mellan spanskt och arabiskt och i Alhambra. Alhambra (finns med på UNESCO:s världsarvslista) är ett slotts- och borgområde som byggdes under 1200 och 1300 talen av Morerna. För mig var det helt magiskt att vandra omkring i detta vackra gigantiska slottsområde, det går inte riktigt att beskriva med ord, måste upplevas. Ta en tur i stadsdelen Albaicín också, en upplevelse det med. Granada är defenitivt en stad man förälskar sig i!







(bilder privata)

RSS 2.0