Sista dagen på året

image547


Snart är 2007 till ända då..


2007 var året då jag firade in det nya året med C på en mysig hemmafest med alla hans vänner, med middag och dylikt, sen fyllde jag 24 och C fyllde 26, jag åkte till Dublin med några tjejkompisar på våren, blev lycklig sambo i början av sommaren, klarade av svåra tentor och uppsatsskrivande, fick praktikplats i London och stipendium.

Men 2007 var också året då jag hade hälsoproblem, mycket stressigt och jobbigt med studierna, samt jobb jobb hela sommaren och då jag gick från pojkvän till sambo till kaos..

Idag är det ialf nyårsafton, min favoritdag på året tror jag, det brukade jag alltid tycka förr ialf, ikväll ska det firas på en stor herrgård med middag och skumpa och hela köret. Hoppas det blir en trevlig kväll..Och hoppas det nya året börjar bättre än det gamla slutade.

Ha en trevlig nyårsafton och ett riktigt gott nytt år!

(Bild:passagen.se)

Etnostyle

image543

Bild: H&M


Jag längtar efter värmen..din värme..och solens värme..

Mellandagsreaköpet

image542

God Jul till er alla

image541

Söndag

Idag har jag verkligen gjort allt för att inte tänka så mkt..

Var ute och gick en lång runda på morgonen i över en och en halv timme, varit inne i stan en runda och fixat lite, sen har jag bakat..

6 (!)bröd
pepparkakscheesecake med saffran (får se om den är god?)
mjuk pepparkaka

har även gjort kola, krispisar, och diverse annat julgodis..

Ska ge bort alltihopa..finns många behövande ;)



Jag växlar mellan att sakna dig så in i h-e och känna att det gör så in i h-e ont till att inte känna något alls..växlar alltså mellan att känna mig psykotiskt eller zombieaktig..kul..well..det som inte dödar härdar en heter det ju..sen finns det en massa andra klämkäcka citat att ta till i en sån här situation..men de hjälper föga faktiskt. Jag kommer må skit ett tag helt enkelt, troligtvis ganska länge..sån är den trista verkligheten.

Lite goda nyheter mitt i allt elände

Eländet verkade aldrig ta slut där ett tag..

Goda nyheter har aldrig varit mer välkomna..och en god nyhet är att jag fick stipendiumet! Vilket betyder att jag förhoppningsvis kan klara min ekonomi ganska bra i London..där hela nästan csn kommer gå åt till hyran..så det är ju goda nyhet med extra cash..

Julstök

I dag blir det julstök..ska baka bröd, göra julgodis, städa, dekorera julgranskulor med glitter och glam från panduro, ut en sväng på stan m.m.

Ha en skön fredag!

Kalle Anka läppar -tragiskt&komiskt

Det är fan både tragiskt och komiskt när unga tjejer sprutar in sånt där skit i läpparna som får dem att se ut som en parodi på Kalle Anka. Inte snygg någonstans, det ser verkligen bara helt wacko ut. O nej det är ingen nyhet eller så, bara såg nyligen en tjej som var hur söt som helst för övrigt men hennes läppar var groteska. Why? Har man ingen bättre idé på hur man ska spendera sina pengar eller vad?

Unbreak my heart - Regresa a mi






Söt klocka

image540

Denna söta armbandsklocka köpte jag på Cocoo.se
Gillar inte de stora klumpiga modellerna, den här ser mer ut som ett armband, och det passar mig bra..brukar inte ha klocka på mig..men i slutet på Januari lär jag behöva hålla koll på tiden bättre..
Med rabattkoden julrabatt så kostade den endast 171 kr!

By the way..

Fortsätt gärna att svara på frågan i förgående inlägg!

Vilken stad i världen?

Om du fick välja en stad som du skulle vilja bo en längre tid i, vilken skulle du då välja?

Om en månad är det meningen att jag ska åka till London och spendera 5 månader där på utlandspraktik inom mitt utbildningsprogram. Jag har varit i London två ggr tidigare men det ska bli kul att prova på att bo där också.

Det finns flera städer jag drömmer om att besöka, t.ex. Paris, Barcelona, Sydney...

Men vet ni, jag skulle gärna bo en längre tid i Köpenhamn faktiskt..fast det är klart..jag kommer inte förstå vad de säger..det är pinsamt..men jag har skitsvårt att förstå danskar, jag får prata engelska med dem istället ;)


image539

Bild: Min egen

19 h till deadline

Nej jag har inte slutat blogga..inte för alltid ialf..
Men min C-uppsats ska vara klar imorgon kl 12.00 och jag har haft ett helvete med den rent ut sagt..de senaste dagarna har jag sovit 2-3 h per natt, men inatt kunde jag ialf sova lite mer (tack o lov!) Det är stressen som gör att jag inte kan sova..för mkt tankar som far runt i huvudet och oro i kroppen..sen att man sitter och skriver från 06 på morgon till 23-00 på kvällen är inget man blir så munter av..men om jag klarar mig igenom de närmaste timmarna, blir klar med uppsatsen och får ett liv igen så lovar jag att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen..

Ni får ha det så bra så länge!

Ett långsamt farväl





IKEA hela dagen lång

Jag, min ena syster och min mamma har varit på IKEA idag, det var en mysig "utflykt" men den tog hela dagen så nu är jag ruskigt trött! Köpte hem lite småsaker, bl.a. ljuslyktor och många ljus och olika färger och former..kan inte få för mycket ljus i dessa tider..så trött på mörkret och rusket.

Imorgon hade jag tänkt att gå och lyssna på Luciatåget. Det brukar vara så vackert och få mig att känna lite julfeeling..så ja..först plugg sen Lucia imorgon kl 16. Tänkte fråga S om hon vill gå med.

Hoppas ni haft en bra Lördag, och hoppas ni får en trevlig kväll!

Fresh Farmacy

image536I mitt lush-paket fanns bl.a. den här leverpastejliknande tvålen för ansiktet. Den ser lite mysko ut men den löddrar härligt och mitt ansikte känns härligt rent och rosigt efter en användning.. Men jag får nog använda den lite fler gånger innan jag kan ge ett slutgiltligt omdöme..

Jag kan förstå dem som går in i en Lush butik och liksom tycker det doftar för mycket av många olika dofter, men var och för sig doftar de produkterna jag beställt ljuvligt..(ja förutom fresh faramcy..den doftar lite strange..) Jag ser fram emot att prova "Ne worry pas" badbomben och de andra produkterna jag beställt hem..

Gå in på deras hemsida om du vill ha julklappstips som är miljövänliga och djurvänliga!

Bild: Lush

De jävlarna ska skjutas


Sarah 24

Idag fyller Sarah-gumman 24, stort grattis till dig! Jag hoppas du får en underbar dag!

Själv har jag inte fått så mycket gjort alls idag..hmm.. c -uppsatsstress..

Borde kanske fundera på boende, flygresa m.m. nu när jag snart ska flytta till London i slutet på januari..har inte orkat ta tag i det ännu dock..just börjat smälta att jag fick platsen! Känns fortfarande lite overkligt..

Mitt privatliv har nog aldrig varit så kaosaktigt som det är nu heller..men jag börjar känna mig stark igen..jag hoppas den känslan håller i sig..inget eller ingen ska få mig att glömma mina drömmar..

Jag längtar till på Lördag för då ska jag och La familia åka till IKEA. Ska bli så mysigt.

Något jag inte tycker om är att min digitalkamera har pajat..behöver en ny..men no money..

Något som jag tycker om så här års är pepparkakor, lussekatter och glögg..mysig julkänsla får jag också av min fina lite annorlunda adventsstjärna..

Nu ska jag dra ner en runda på stan och hämta ut ett paket från Lush.se..

Abalone dots & Winnerbäck



Abalone Dots spelade som förband igår på Winnerbäck konserten. Jag gillade deras musik.. Winnerbäck sen, hans låtar är underbara och publiken var verkligen super. Vi hade ståplats biljetter egentligen, men lyckades efter att förbandet hade spelat smita in bland sittplatserna och kom jättenära scenen..hade blivit perfekta bilder..om inte min digitalkamera hade pajat =( Fick ialf som sagt jättebra platser och kunde se jättebra. Det var skönt att slippa tänka så mycket under några timmar igårkväll..

RSS 2.0