Notting Hill

Notting Hill och Porto Bello Market resulterade i två fynd, ett par örhängen för min del för endast 2 pund(!)och ett armband för Ms del.

 

Så himla mysigt i Notting Hill btw, får ni inte missa om ni tar en tur till London i vår!


Gratis är gott

Det är allt lite roligt..när man har hur mkt som helst att blogga om..för det händer så mkt..då..ja då har man aldrig tid att blogga..ialf inte så ofta som jag hade velat..men men..

Har ialf shoppat lite sen sist jag bloggade, tre par supersöta skor på Primark för totalt 24 pund tillsammans..tycker jag man kan kalla fynd! Tänkte ladda upp en bild senare om det blir tid till det.

image619

Har även varit ganska krasslig, ont i hela kroppen och feber m.m. i två dagar. Känns som om den senaste tidens händelserika veckor börjar påverka kroppen lite negativt..men kul har jag haft ialf! Mkt!

Mår ialf lite bättre idag så tänkte eventuellt åka till Notting Hill senare och gå på Portobello Market samt kanske fika på Harrods. Skulle inte vara helt fel eller hur? Hoppas jag inte har någon feber idag bara..

Funderar också på om jag ska åka till Sofie i Brighton i helgen om jag är bra eller om jag ska spara det till helgen vecka 15 istället..skulle vilja göra både och men har tyvärr inte obegränsat med pengar..hmm..dessutom hade jag verkligen behövt plugga på exarbetet..tråkigt men sant..hmm.. =/

Btw, har fått gratis biljetter till fotbollsmatchen mellan Sverige - Brasilien på Arsenals hemarena (som vi var på förra helgen!!) Es talesätt stämde verkligen den här gången .."it is not what you know..it is who you know that matters"..

På onsdag nästa vecka blir det alltså att hejja på Sverige, sen på fredagen ska vi gå och se Du levande på bio..också gratis..tack vare Pehr på Ambassaden..nice nice..

Gratis är gott. Särskilt för oss studenter.

Love Topshop


image618

Bild: Topshop

Fredagskvällen

I fredags kväll var jag och Michaela och käkade mat på en sv restaurang i Soho som hade massa vitlöksrätter på menyn. De hade tom vitlök i efterrätterna..Trevlig kväll! Skulle egentligen bara tagit det lugnt, men det kan jag göra när jag kommer hem igen..tiden går så snabbt här..gäller att ta vara på varje sekund känns det som..

image616

Den här bilden tog jag genom rutan i dubbeldäckaren på väg till Soho.

Malta!

Fick reda på igår kväll att min bror och hans familj ska ta sitt pick och pack och flytta till Malta i september. Gissa vem som kommer att åka till Malta och hälsa på? Jo jag! :)


AW på China White

Uppe med tuppen idag, nästan...ska ut och promenera i Hyde Park tänkte jag, men först blogga lite..

Vill börja med att tacka mina söta systrar som skickat brev, kort och svenskt godis till mig. En väldigt trevlig överraskning! Blev jätteglad! :) Tack! Ska bli mysigt att kura ner sig i soffan med en god bok och smaska på lite marabou choklad opch läsa en massa, det är vad jag längtar efter just nu faktiskt..lite lugn och ro..blir inte så mkt av den varan här nämligen.

Igår kväll var jag ialf på after work på ett ställe som heter China White. Jättemysigt ställe!  Bra musik och inredningen såg ut som hämtat från tusen och en natt. Gick direkt efter jobbet, det var JCC som hade annordnat det så det bjöds på gratisdrinkar och canapeer. Nice. Kom hem vid elvasnåret, riktigt trött, inte varit "hemma" sen kl 07.30 på morgonen.

Denna helgen blir ganska lugn, jag måste skriva på mitt exarbete samt ladda batterierna känner jag. På onsdagkväll kommer J. Ska bli kul att se honom igen, länge sen nu.

Lite nytt till Londongaderoben har jag köpt också, nämligen dessa plagg från Top Shop.

image615    image614

Ibland är det bra att bo i London.. :)

Nu blir det Hyde Parks promenad och solen har letat sig fram till mitt fönster, härligt!


RSS 2.0