En tee i min smak

image563

Bild från H&M

Jag lever

Hello there, lange sen..

Forsta veckan i London har varit helt galen, fullt upp..och da menar jag verkligen FULLT UPP!!!!!!!!!!!

Aterkommer med uppdateringar nar det lugnat ner sig lite, allt ar bra har ialf!

Kontraster

Usch vilken stressig helg jag haft, och denna veckan är också superstressig. Har ont i magen av all stress. Deadline för uppsatsen är kl 00 i natt. Men jag har inte suttit så mkt med den utan massa andra grejer som ska fixas innan jag åker på söndag. Det blir att sitta med den nu fram till midnatt för att sen försöka få lite sömn inatt. Har precis kommit hem efter en snabb ärrenderunda. Växlade över lite pengar, så nu är det ialf fixat. Sen hämtade jag ut ett paket från H&M. Det var verkligen kontrasternas beställning, en strikt kavaj (måste uttöka min gaderob med kavajer, skjortor, västar, kostymbyxor med mera då gäller en ganska strikt klädkod på praktikplatsen), ett par söta kilklackskor med öppen tå, en härlig "storskjorta" och ett par "åttitals" solglasögon, hur coola som helst hahah, jag avgudar dem! De passar dock inte så bra ihop med min nya strikta image! hahaha
Konstraster i beställningen alltså och mer kontraster lär det bli framöver, mellan hemma och borta, mellan teori och praktik, mellan småstad och storstorstad med mera..Ibland undrar man verkligen vad man har gett sig in på. Men det är bara att ta språnget och hoppas på det bästa..mer kan man inte göra antar jag..

Näst sista semenariet innan London

Det gick väl ganska bra på semenariet idag. En del mindre ändringar behöver göras i min uppsats till nästa deadline på måndag men den är färdig att presenteras the final D-day nästa fredag verkar det som. Ett hinder bakom mig ialf, sen får man ju hoppas det går bra på själva examinationen också, det får ialf bli nästa veckas huvudbry för orkar inte bry mig om det just nu. För nu ska jag sätta mig och skriva ihop en sista grej på engelska som de som betalar ut stipendiet ska ha, så jag kan få de där stipendiepengarna på kontot någon gång. Gimme gimme ;-)

Senare ikväll ska jag ta och försjunka mig i någon av de nya böckerna jag fick hem från adlibris idag. Min nya favorit författare är Alexander Mccall Smith och hans böcker om Madame Romotswe och hennes detektivbyrå i Botswana, jag vet det låter knäppt, men inte om man har läst dem, de är helt underbara, ialf om man som jag inte vill läsa om bortskämda shoppoholics på Manhattan utan om "riktiga" människor. Riktiga kanske inte är rätt ord för det, vet inte riktigt hur jag ska förklara, så läs hans böcker istället så fattar ni förhoppningsvis vad jag menar.

Har funderat på att sluta blogga här, vi får se, kanske inte får så mkt tid till det i London ialf. Jag ska ju inte dit på semester direkt. (Tyvärr! För det känns som om det är det jag hade behövt mest just nu!) Jag har hur som helst en annan blogg där jag skriver exakt vad jag känner och tycker om allting, där jag är helt anonym vilket är skönt, för jag har verkligen haft mkt som jag behövt skriva av mig på sistone. Där har jag chansen att redgöra för mina tankar på ett helt annat sätt än här och det gör att man skriver så himla mkt bättre och får utlopp för sin kreativitet på ett annat sätt. Men som sagt, vi får se, den som lever får se.

Hasta la vista


You will always

"You will always be a part of me
No matter what we do
You will always hold a piece of me
Wherever I may go
Always...."


Cuppsatsat

Nu orkade jag inte sitta mer med den..deadline är kl 00 i natt, men nu mailade jag alltså in den andra versionen, får hoppas den blir godkänd så jag kan gå upp innan jag drar till London. Tyckte min handledare berömde mig för mkt förra gången vilket säkert har gjort att jag slappat till för mkt nu ..tror det är lugnt liksom..och sen så kanske han plötsligt säger att..nej det här duger inte..well well det får bli som det blir..jag har kanske inte gjort mitt allra allra yttersta av min totala kapacitet men jag har gjort det jag kunnat och orkat under de omständigheterna jag har befunnit mig i, befinner mig i..så det får väl räcka antar jag..


Lite sömn nu hade suttit fint..


RSS 2.0