Upprymd och glad

Känner mig så upprymd och glad. Arbetet inlämnades i måndags..efter mkt få timmars sömn på flera dygn..så hur bra det blev är en annan fråga..men inlämnat är det likväl!

Idag hade vi brainstorming på "jobbet" inför ett stort kommande event i höst, jag kom med en bra idé som gillades så nu ska vi bara försöka genomföra det också..sen var L och jag och pratade med en eventuell "partner" i detta event. Mkt lyckat! Vi var så duktiga! Så kul! Kommer bli ett supercoolt event! Kan dock inte avslöja så mkt om planerna ännu eftersom det är hemligt ;)
Men den 10e sep ska jag tillbaka till London  några dagar ialf! :) Kanske blir det längre tid än så..får se vad som händer och sker..

Firade med Nando's mat efter våra bedrifter idag ialf! Supergott!

Fick förresten beröm för min artikel också :)

Har haft en bra vecka i övrigt dessutom..

I mångags träffade jag N och hennes kille som var på besök i London, superkul att catch up på puben oneils vid Carnaby street! I tisdags var M och jag på Harrods..wow..deras mathallar går inte av för hackor kan jag säga..igår efter jobbet hade vi AW med Ambassaden. Brännboll och picknick i Hyde Park. Helt perfekt kväll! Vädret, sällskapet, maten, vinet, brännbollen..allt! Så glad och lycklig!

Imorgon kommer vi fira nationaldagen på eftermiddagen och senare på kvällen ska vi eventuellt på ett stort Party!

Love my life right now..

Underbara Sex&the City

Kommer precis tillbaka från biokvällen då vi såg Sex and the City-filmen såklart. Behöver jag säga att den var alldeles alldeles underbar? Det var den..man grät och skrattade om vart annat..män..de ställer till så j-a mkt..men kärleken och vänskap, mänsklig värme och förmågan att förlåta och gå vidare..isn't that what life is all about really? You tell me..helt underbar film ialf som sagt.
Godnatt på er lyckliga som får sova, själv måste jag sitta uppe och skriva..deadline imorgon.


Ibland blir det inte som man tänkt sig

Det blev ingen Bath-trip igår av olika anledningar ..men jag ska dit innan jag åker hem..så är det bara..

Det blev en bra dag trots det. M och Jag åkte båt på Themsen till Greenwich. Urmysig stadsdel med en stor park, coola byggnader, fin utsikt och nollmeridian som går genom Greenwich Royal Observatory. Vi åt Lunch på en indisk restaurang där (supergott och billigt!) och gick på mysiga marknader, vandrade i parken, kollade på utsikten, åt blackberry cheescake glass i strut m.m. Bra dag! (även om köerna till båten hem var lite tröga.)


RSS 2.0