Bath & Sex and the City

Sitter och kämpar med exarbetet som ska in senast måndag..men kan förhoppningsvis se fram emot en bra kommande helg! Åker till staden Bath på lördag morgon, ska bli så kul! Har velat åka dit sen jag flyttade till London i Januari och nu äntligen! Dessutom har jag ett biobesök att se fram emot söndag kväll, då ska vi nämligen gå och se Sex&the City filmen!!! Känner på mig att det kommer bli en bra helg..bara jag får in arbetet först så!

Ciao på er darlingar!

PS. By the way..vill ge en extra kram till min syster Matilda som är på sin studentbal ikväll, hörde du blev så fin! :) Önskar jag kunde ha varit där och sett min vackra syster i hennes balklänningen! Hoppas du får en underbar kväll systra min! DS

Worth a try at least

Lite smaksatt vatten som utlovar vacker hy..
Ska man tro på det, säg mig?
God var den ialf, införskaffades på en fika i helgen på Eat's uteservering vid Baker Street. De gör förresten den godaste Chai Latten jag någonsin druckit där också.

Sip, sip på er. Eller ska jag säga sörpel, sörpel..

image656

Även om man bor i London..

..kan man ibland får sug att nätshoppa..har hittat 3 superfina klänningar på Asos så gjorde precis en beställning..

Annars har det inte hänt så mkt idag, varit ledig eftersom det är Bank Holiday i Storbritannien, trist väder har det varit, mest regn hela dagen. Har försökt plugga men det går ju sådär..måste bli klar med exarbetet så jag kan njuta riktigt ordentligt nu de sista veckorna och hinna med att utforska London ytterligare..går nog inte att tröttna på den här staden..finns alltid något nytt att se..nästa helg ska vi kanske till Bath också.


image655

En bild från Crawford Street

Fika på Marylebone High Street & Middag på Baker Street

I Fredags strosade vi runt lite på Marylebone High Street, en mysig gata med bl.a. flera fik och en underbar book shop som jag blev helt kär i. Vi slog oss ner och tog en fika på Patisserie Valerie där jag beställde in en kopp av en av den absolut godaste varma chokladen jag druckit i mitt liv..Yummie..Efter någon timme fick vi mess från J som frågade om vi ville äta middag på Nando's med honom, U och M..och det ville vi. Grymt god mat på denna restaurang som man bl.a hittar på Baker Street och i SOHO.



image652

Dagens utmaning i London..

..var att gå in på Primark utan att köpa någotting annat än de där hårklämmorna jag behöver för ynka 1 pund..

Tror ni jag lyckades eller?

Nope..ett halsband, och två par väskor följde också med i shoppingpåsen..ska visa bild sen..

Alltså jag är knäpp..vad ska jag göra av alla väskor jag köpt..men de är så fina..ni ska få se..

image648

SATC i London

image649




Sex and the City filmen
visas på biograferna här i London snart, gissa vem som ska se den då?
Här är en snygg bild på alla tjejerna från Världspremiären i London för några dagar sedan.

Hade en grym torsdagskväll by the way, JCCafterwork med ståuppkomikern Mårten Andersson i Kinnarps lokaler i Covent Garden.

För övrigt är jag j-t trött på mina flatmates. Vilka människor alltså. Två av dem är ändå OK men de andra två..give me a break liksom..Saknar mina normala vänner därhemma otroligt mkt..

Annars händer det inte så mycket denna helgen här i London. Har tyvärr inte tid. Måste skriva på mitt exarbete. En tur i Hyde Park senare idag och kanske en tur till stadsdelen Chelsea imorgon för att Fika med M och U ska dock försöka hinnas med. Tänkte uppdatera bloggen med lite tips på restauranter man inte får missa när man är i London också. Återkommer.

Ha en skön helg!

Blommor för hela slanten

Igår shoppade jag och M på förmiddagen sen åt vi Lunch med J vid St Christopher's Place. Mysig dag! På kvällen var vi ute och åt tapas och drack vin vid Leister Square. Nice!

Det blev mycket blommigt när jag shoppade igår..

image646


image647

Klänningar från H&M
Stor väska från Primark

Underbara London

I torsdags efter jobbet hade vi after work i privata parken, spelade kubb och drack vin. Vädret var underbart. Det var verkligen så himla mysigt! Extra kul var det också att tjejerna spöade killar i första omgången, och sen när jag spelade i samma lag som Peter och Ola mot resten så vann vi också! :) Jag är bra på kubb! ;) Supertrevlig kväll!

Igår var också en bra dag, ute och shoppade med Michaela efter jobbet sen slog vi oss ner på en uteservering, åt mat och drack rött vin och pratade i flera timmar om allt möjligt.

Jag saknar verkligen många därhemma men samtidigt så älskar jag att vara i London. Så det kommer bli med blandade känslor som jag åker härifrån om lite mer än 5 veckor..

Förutom att försöka bli klar med mitt exarbete ska jag verkligen se till att njuta så mycket det bara går..

Sofie var ju här förra helgen förresten..vi var bland annat och besökte Hampstead Heath, åt sen middag vid Themsen på kvällen och drack kaffe på Tate Moderns sjunde våning.

image643


Sofie som blickar ut från Tate Moderns panoramafönster på sjunde våningen

image644


Längs med themsen på väg hem

Halsband och klocka i ett

image641

Fyndat på PortoBello Market

image642

RSS 2.0