I like..

image303

...this bag!

Vad tycker ni?

Bild: Asos

Snyggaste looken idag.

image301


bild: asos

Lovely

image298

Så himla fin klänning! Väskan passar perfekt till.
Bild: Victoria's secret

Mysig kväll igår..

..Mysigt igår...trots att jag jobbade till kl 15 (vilket innebar en del stress) och att det regnade fram till kl. 20 ca så blev det ett trevligt midsommarfirande. Satt på en veranda i ett hus vid havet, C:s kompisar hade jättefin trädgård och stort mysigt hus, vi åt sill & nypotatis, spelade krocket, minglade runt, det var ganska mkt folk, senare på kvällen grillade vi, gott! :)

Trött & seg idag på jobbet men det är smällar man får ta.

Barnsligt sött

image289

bild: Asos

Trevlig midsommarafton!

Nu måste jag dra till jobbet, ikväll blir det midsommarfest vid havet, lite stressigt mellan jobb och fest men det ska nog bli bra.

Önskar er en mysig och skön midsommarafton.

/ Romantica

Adorable

image286

bild: asos


Midsommarplaner

Imorgon är det midsommarafton. Jobbar till kl 15. Därefter åker jag och C ut  till midsommarfesten vid havet hos E&L:s, dit det kommer ett 20-tal vänner och bekanta. Ska förhoppningsvis bli mysigt och trevligt. Planerar att ha en småblommig klänning, leggings och kofta över som värmer om det blir kallt (vilket det förmodligen blir på kvällen).

Ha en underbar midsommarhelg.

Romantica

image283

Imorgon..

..kl 07 börjar jag jobba igen. Snart kommer J hem från Halmstad också så då joinar hon vårt team =)

Inom en ännu mer snar framtid ska det även firas Midsommar! Så jag hoppas på en trevlig jobbvecka och en mysig midsommarhelg.

Ha det så bra!

Paisleymönstrad

image266

Klänning från Viktoria's Secret. Bohemic chic!

Dax att ta en trip till frisören kanske..

..Varit ute och gått nu på morgonen, honey & jag, nu har han kört till jobbet dock och jag sitter framför datorn och dricker citronte. Är ledig idag också, imorgon är det back to work som gäller.

Funderar på vad jag ska göra av min sista lediga dag..har några alternativ..

- åka hem till familjen kanske? Mamma har skaffat en till katt för att hålla Hetty sällskap..en söt liten tuss som har fått namnet Ninja (av någon oförklarlig anledning) ..som jag gärna skulle vilja gosa lite med..vill ju också ha katt..men se det går nog inte..det får räcka med en hund ..för tillfället ialf..

- åka till K-na och shoppa? Frågan är bara för vilka pengar då? De jag har ska räcka till slutet på nästa månad..länge tills kontot fylls på så bäst att vara försiktig med shoppingturer..

- Träna & sen ta det lugnt och bara läsa en massa i min nya bok?

- Eller..ska jag ta och gå till Frisören? Se om det finns någon drop-in tid..jag vill så gärna klippa mig..så kanske får offra lite pengar på det..vill göra guldiga slingor i håret också..funderat ett tag på att klippa en rejäl bit..klippa upp det lite ..tror faktiskt Vänner Rachels frisyr från 90-talet skulle passa mig.. (även om det inte är det senaste direkt..) eller så klipper jag väl bara till topparna och sneluggen som vanligt annars..klippa mig behöver jag ialf..fast kanske ska vänta lite tills jag vet hur jag vill ha det..

image261


Här är några andra frisyrer jag gillar..




Nytvättade sängkläder doftar så gott..

Hela lägenheten är härligt ren och doftar så gott & friskt. Särskilt sovrummet! Vi kommer sova så gott inatt =)




Kvällslektyr den närmaste tiden framöver blir mina böcker jag beställde från Adlibris, Damernas detektivbyrå av Alexander McCall Smith (som jag velat läsa sedan förra sommaren men inte haft tid innan) och Är det någon där? av Marian Keyes.

Ska krypa ner i soffan lite först med älsklingen sen läsa därefter sova.

God kväll!


IsLatte & Indisk mat

Kassaservice var stängt idag så kunde inte hämta ut Traderapaketet, får göra det imorgon istället.
Nu har vi städat & tvättat klart ialf, rent och fräscht här nu, we like! =)
Belönade oss med en varsin islatte, mumma! Mitt bästa fynd all time måste vara min mjölkskummare från Ikea, 5 spänn i fyndlådan, används flitigt!




Nu ska vi till den indiska restuarangen (visste inte att de hade en indisk restaurang här!) på hörnet nere vid hamnen! Bion får vänta, har biocheckar men vill vänta tills en speciell film går upp på biograferna här.

Ciao!



Jag gillar verkligen Indisk mat, gott! Mysig middag =)

Midsommaroutfit

Funderar på något av följande alternativ..

image244image245image246

Den vita är min favorit, tänkte ha en kofta över dressen..fast blir det riktigt kallt så skippar jag nog klänning faktiskt..då får det bli lite mer "casual" istället.

So far..

..so good! =)

Vi var ute och gick imorse och åt frukost på balkongen, mysigt =)

Sen har vi haft en massa projekt på gång samtidigt, tvättat så turats om att springa fram och tillbaka från tvättstugan, rist sängkläder, dammat, dammsugit och torkat golven, diskat, sorterat kläder och grejer..phu! Inte riktigt klara ännu heller..tog oss en lite kort paus bara..snart ska vi fixa det sista, sen ska jag ner på stan en sväng och hämta ut ett paket från Tradera om kassaservice har öppet, därefter ska jag sätta mig ute på balkongen med en islatte och läsa!

=)

Sol! =)

Sol och värme! Idag blir det frukost på balkongen efter morgonpromenaden! =)

Confidence armband

image241Nytt smycke att lägga till på min önskelista.

"Energy Muse Jewelry är smycken med en mening. Smyckena är aktiva och speciellt designade för att framhäva bärarens egen energi, med hjälp av de helande egenskaperna från stenar och kristaller."

accessora.se









näää..

..idag blir det nog ingen tur till K-na, får bli på måndag istället..så kan jag gå och strosa i stan hela dagen då istället.

Var ute och gick i nästan 2 h imorse, skön promenad.

Vädret är emellertid inte det bästa, det blåser, molnigt, ingen vidare värme, skulle gissa på mellan 12-14 grader bara. Så ingen frukost ute på balkongen tyvärr..hoppas det blir bättre väder imorgon.

Har en fika inplanerad lite senare idag, innan dess ska jag hämta ut ett paket från Adlibris med böcker att läsa! =) Denna dag får bli en blandning mellan nytta och nöje. Städa/Fixa/Träna/Läsa/Fika

Ha en skön Lördag!


Midsommarklänning?

Är på jakt efter en romantisk, gärna blommig, klänning att ha på midsommarfesten..

Denna klänning är som en dröm, tyvärr ingen kvar i min stl..

image238

bild: Nelly.se

Får se om jag hittar någon fin klänning på shoppingrundan i stan imorgon.

Tre dagar ledigt! =)

Efter att ha jobbat 8 dagar i följd, så är jag nu ledig imorgon, söndag och på måndag! =)

Härligt!


Idag var en soft dag på jobbet också, inte mkt att göra, vi hann tom spela lite kubb! Vi (mitt lag) vann, båda gångerna! Hade ett himla flyt! ;-)
Gott att få betalt för att ha kul och umgås med kollegorna :-) Haha but don't worry..jag kommer med all säkerhet få göra skäl för min lön resten av sommaren.

Innan jag började jobba imorse hann jag med en joggingrunda i spåret, stolt! =) haha men konditionen är fortfarande kass..ska försöka komma igång ordentligt nu..så jag märker någon skillnad och slipper flåsa som en fjant under joggingturerna ;-)

Har fått bra schema nästa vecka, börjar tidigt och slutar tidigt tis, ons och tors, sen så ska jag visserligen jobba hela midsommarhelgen men slutar kl 15 midsommarafton, och börjar kl 10 dagen därpå, så lite midsommarfirande hos släkt och vänner kommer vi hinna med ialf =) Dessutom så är det ju goa extrapengar när man jobbar storhelg så tänker inte klaga.

Imorgon hade jag tänkt åka in till stan (K-na) en sväng och kanske shoppa lite, men först blir det en morgonpromenad med C & K i lugn och ro och mysig frukost på balkongen.

Ciao!

Ps. Min beställning från KyssJohanna låg och väntade på mig när jag kom hem från jobbet,
fint kedjearmband med fuskskinn i guld. Muy Bonito! Fint till den begynnande solbrännan =)
Är lite sugen på den vita varianten också..vitt och guld i den kombinationen är snyggt! ds


Söndag

Hyfsat Ok dag på jobbet, värmen tröttar dock ut mig rejält.

S Examensmiddag var trevlig, så kul att se henne igen! =)
En del andra "gamla" bekanta var där också, kul att se dem med.

Ska mysa lite med älsklingen nu, men snart dax för sängen, upp tidigt tidigt imorgon och jobba.

Fullt upp i veckan som kommer. Men ska försöka hinna njuta lite av sommaren också.

Nästa helg är jag ledig ialf! Härligt!

Lördag

Så trött..
Hemma igen efter jobbat 7 h och sen direkt till en bjudning hos "svärföräldrarna".
Solen stekte verkligen idag, så måste fått vätskebrist eller nåt för mådde inte alls bra på middagen hos C:s föräldrar, vilket var trist, men det var trevligt ändå, tycker om C:s familj och L, önskar bara att jag kunde ha mått bra oxå så hade kvällen varit ännu trevligare..men men..

Imorgon jobb till kl 17, sen direkt till S examensmiddag.

Ska jobba "normala" pass mellan kl. 8 och 17 mån-fredag sen, så ska passa på att ägna kvällarna åt picknicks in the park, mys och roliga aktiviteter som jag lovade mig själv när jag satt och kämpade med uppsatsen. Ska bli skönt att får "leva" lite igen!

=)

Jobb hela helgen

Igår jobbade jag min första dag på denna sommaren. Det gick bara bra, så kul att se alla igen, speciellt G! =)
Jobbade från 10 till kl. 20, ganska trött därefter och ville bara hem, men tog mig i kragen och joggade ialf en runda runt elljusspåret.

Min kondis är inget vidare..hade tänkt att försöka träna upp den nu under sommaren..vi får väl se hur det går..uppdatering följer..

När jag kom hem sen ialf, så hade C städat =) tom moppat alla golvytor, nice att komma hem till en ren lägenhet =) Och jag hade inte ens bett honom att göra det! Blev lite chokad faktiskt för hade sagt till G innan på dagen att killar inte ser vad som behöver göras när det gäller städning..att man får säga till dem..men inte igår ialf =)

Blev en lugn kväll igår annars, var hemma ganska sent, efter kl 21 och var väldigt seg och trött.

Idag blir det jobb mellan 10-17 (imorgon likaså) sen är det meningen att C och jag ska till hans föräldrar för hans syster fyller år. Och imorgon efter jobbet ska S ha examensmiddag! =)

Nästa vecka jobbar jag mån-fre, och sen ledig lör-sön. Då ska nog familjen fira min syster M som också tagit examen =)

Känns härligt med sommar..

Enda molnet på himlen nu är att C bil krånglar :( Vilket verkligen inte är kul eftersom han köpte ny för bara ca 2 månader sen..hmm..not good!

Imorgon..

..börjar jag jobba. Visst hade det varit skönt att ha någon ledig dag till mellan skola och jobb men det ska på ett vis bli skönt att få sätta igång och jobba. =)

Idag har jag hunnit med en del, städat, tränat hiphop med Carmen Electra (haha på DVD alltså hemma framför teven) och tränat pilates (Mary Winsors program), plus varit ute en sväng till i det fina vädret.




Ska snart ner på stan en sväng och kolla om jag hittar någon present till S.O. som har tagit sin socionomexamen och ska ha middag på söndag, ska bli trevligt =)

C gjorde piroger igår, åt några till Lunch idag. Mkt goda. =)




Har äntligen laddat upp mina bilder från Dublin på resedagboken också, så nu kan de som vet vad jag kallar mig där, gå in och kika om de vill =) Här bjuds på en bild därifrån ialf. Hostallet vi bodde på. Jättemysigt! =)






Ciao!

Limegrönt ljusfat och doftljus =)

image232Älskar mitt ljusfat jag köpte för ett tag sen. Färgen är så skön!
Och doftljusen jag hittade på Ica för en billig peng doftar så gott! =)



Skatteåterbärgning

Fick mina skattepengar igår redan, underbart, annars hade jag varit väldigt fattig..får ju inte lön förrän slutet på juli sedan...

Svårt att hålla i pengarna dock..vill ju shoppa lite snygga och sköna sommarkläder..

Idag hoppas jag det blir en fika med S :)

Ser ut att bli Lovely soligt väder :)

C och jag började dagen (som vi gjorde igår också) med en promenad innan frukost.
Ska träna lite yoga och pilates nu, sen städa lite, sen dusch och därefter ner på stan :)

Ha en underbar dag.

ps. jag har beställt denna från asos. Den vita. Me like ;-)
Ser skön och slapp ut.
Årgång 83 är jag närmare bestämt, ett väldigt bra år om jag får säga det själv, haha ;-)
ds.

Jordgubbar :)

image228Mysig dag!
Härligt väder.
Älsklingen och jag har ätit jordgubbar.


=)





Nationaldagen

Imorgon är det Sveriges Nationaldag, hur ska man fira det tro? Jo, med picknick och jordgubbar tillsammans med älsklingen om det är fint väder! =)

Det finns ju mer att fira, vi kan f.r.o.m. ikväll kalla varandra för sambos. Första dagen tillsammans imorgon då som sambos =)



Dax att prova på något nytt..

..nämligen livet som sambo med C!

Ikväll flyttar vi ihop, så det så, det må bära eller brista, men nu tar jag ialf det stora steget.

Håller på att packar, shit så mkt grejer, ska inte ens ta möblerna idag, men det kommer bli mkt stuff ialf!

När jag är klar ska jag ta mig en långpromenad runt sjön en sista (?) gång.

Ha en bra dag!

I'm in Love

image226Åååh jag älskar detta armband från CC SKYE.
Underbart vackert.
Finns att köpa på KyssJohanna.se
Pris: 1250 kr











Summer Breeze + Triple Active Day

Mina nya skönhetsstuffsfavoriter i budgetklass!

L'oréals Triple Active Day Moisturising Cream är precis vad mitt ansikte behöver just nu. ca 75 kr!

ACOs sense & care Summer breeze bodylotion passionfruit & mango oil, lätt & frisk kroppslotion som doftar underbart! 59 kr!

image225

Live Your Dreams



Save the Last Dance = Mkt bra film!

Lycka!

Opponeringen är över! Jag klarade mig!! Jag fick VG!!!!!? Snacka om att jag blev chokad!! Nu får jag sluta upp med mitt dåliga självförtroende! Har ju bevisat för mig själv att det går..att jag faktiskt kan!!!!!!! Jag kan faktiskt..visst jag har fått kämpa så in i tusan..no sleep..inte kunnat äta..och hela sista veckan trodde jag inte att det skulle gå alls..men det gick! Jag klarar av mer än vad jag tror. Man är starkare än vad man tror!

Var och fikade med en ny bekantskap från uppsatsgruppen inne i stan, jag har inte unnat mig en fika på evigheter! Fatta vad härligt det kändes!!! Eller det kan man nog inte förstå..om man inte som jag har suttit inspärrad på heltid de senaste fyra veckorna och våndats..och inte haft någon chans att pusta ut på ett helt j-a läsår!


Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee! jag klarade det....jag kan knappt fatta..............!

The weekend

Såg den där tjejen som var med i Scaninavian Next Top Model i igår på stan.. Hon med det stora burriga rödoranga håret från Växjö. Kommer ni ihåg henne? Kommer inte ihåg vad hon heter..men hon var verkligen söt..inte så konstigt kanske om hon var med i TopModel..verkligen vackert och speciellt utseende ialf. Har för mig att hon kom två av de svenska tjejerna. Aja nog om det..

Åkte hem till älsklingen en snabbis över helgen, åkte buss halvvägs sen kom han och hämtade mig där. =) Det var nästan en månad sedan vi sågs sist..så det var svårt att hålla händerna i styr ;-) Det är bra att få längta lite..men det ska bli nice att bli sambos snart..men först opponeringen kvar i plugget *suckar* kommer inte att bli lätt...får plugga vidare..

Ha en bra söndag.

På måndag kl 20 börjar det =)

image223

I love it! Nya avsnitt =)

Lemon utan kolsyra

image222Tycker verkligen reklamen för den här "drycken"
är en av de sämsta jag någonsin sett..
Inte för att många reklamfilmer brukar vara "sevärda" direkt..
Men hur som helst..
Jag gillar verkligen den svaga smaken av citron. Underbart god
och törstsläckande.
Lyxigt gott vatten med citronsmak, helt enkelt.

RSS 2.0