I'm yours



Jason Mraz

A girls best friend?

En ny snygg stor väska vill jag ha. Nu skulle jag inte tacka nej till den här. I dyraste laget dock. Till hösten vill jag ha en svart, mörkbrun eller mörkt marinblå quiltad eller "krokodil" mönstrad väska. Vill fortfarande ha en "blommig i mormorstil" väska också. Gillar min blommiga jag köpte i Dublin på Topshop, men den är inte i samma stil som den jag hade tänkt mig från början.

Tycker fortfarande den här väskan är underbar.


Att vara stark- av Marie Fredriksson

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas. Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den. Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit..

Hittade denna dikten på sommartjejs blogg..

Tillbaka..

Varit hemma och ätit lite, ska tillbaka till biblan nu och se om jag lyckas få ihop lite mer text, så jag ialf är färdig med första kapitlet imorgon och kan börja på resultatdelen.

Miss my honey något så otroligt mkt. Han tycker också det är jobbigt att vi inte kan ses, det märker jag på honom och han säger det varje kväll i telefon..

Två veckor till..så nära men ändå så långt borta..


Då var man här igen..

..på biblan alltså..får se hur länge jag pallar med idag..axlarna värker fortfarande..men blev lite bättre efter att jag körde ett yoga-pass igår (blev yoga istället för pilates).

Usch jag antar att jag måste börja skriva nu..

Biblioteket..

..känns som om jag bor där för tillfället..

Nu har jag ialf tränat förbränning en halvtimme..ska göra lite pilates också..

Axlarna värker något så innerligt..känner mig så trött och gammal (!) inte åldersmässigt kanske..men känner mig gammal i själen..

Fick en komplimang av N idag ialf, helt oväntat, orkar inte vara sådär fräsch som alla andra tjejer..försöker träna och äta så nyttigt det går..så att jag inte går upp i vikt ..men för övrigt så känner jag mig som sagt inte särskilt fräsch..all stress och press tär på en..ser det i mitt ansikte..det ser glåmigt och trist ut... visst bryr jag mig på ett plan..vill ju också vara sommarfräsch..men har varken någon ork eller tid att göra något åt det..får se om jag orkar sen när uppsatsen är inlämnad..well well..looks isn't everything..( yeah right..who am I kidding?)

Idag har jag faktiskt försökt vara positiv..haha det kanske inte låter som det..men det är faktiskt en stor förbättring mot igår!


I like it a lot!

image218


Japp, det här linnet ska jag köpa mig hade jag tänkt.
Gillar den grå färgen, långa längden och det vita trycket.

Need some sleep..

Helt slut..som vanligt..all stress antagligen..

image212


Volymtång

image211Vill ha en volymtång. Hört att Björn Axéns volymtång ska vara bra.. Någon som har provat och kan rekommendera den eller kan tipsa om någon annan volymtång?



Fri som en fågel



Hade jag dina vingar, då flög jag min väg och försvann..bort från den här j-a B-uppsatsen..

Miss you my darling

Jag saknar dig så mkt min älskling. 15 dagar kvar..och exaxt 4471 ord kvar att skriva...*suckar*

Sen är det "sommarlov".

Får försöka stå ut på något sätt tills dess...

Slut?

Vad? Finns inte Batiste dry schampo kvar på asos längre? Jag som inte kan leva utan det..typ..orkar eller hinner ju inte alltid tvätta håret varje dag..
Någon som kan tipsa om ett annat bra torrschampo i sprayform?


Att en simpel Café Latte kan väcka så många minnen till liv..

Gjorde nyss en cafe latte till mig själv. Med väldigt mycket skummad mjölk. Mer Latte än Café..

Kom och tänka på F, tänker tillbaka på när vi satt uppe nästan hela nätterna och pratade, och drack café latte (som F hade gjort, den blev alltid så mkt godare när hon gjorde den) i vardagsrummet i vårt lilla kollektiv i Spanien. Vi pratade verkligen om allt möjligt hon och jag. Jag saknar henne verkligen. Och jag saknar Spanien. Saknar våra samtal, äventyren, allt man fick se och uppleva och hur enkelt och bekymmersfritt livet var i Spanien. Jag saknar Ramón också, han var så underbar, han gjorde spanskalektionerna till ett rent nöje! Jag saknar musiken, paellan, sangrian, hur livet alltid var en fest! Jag saknar höra spanska. Jag saknar mitt flyt i spanskan som jag fick när jag bodde där. Gick från att kunna noll och ingen spanska till att kunna babbla på i samma takt som spanjorerna själva..nästan ialf ;-) Jag lärde mig så otroligt mycket. Om mig själv. Och om andra. Jag är så glad att jag lärde känna F och T. Tiden i Spanien medförde också att jag och I kom närmare varandra och jag förstår henne så mycket bättre än vad jag gjorde innan. Vi fyra tjejer hade verkligen så himla kul! Partajade, solade, badade, åkte runt i Spanien och till Maroco, pluggade spanska, skrattade..och partajade lite till. Åh jag saknar den tiden så himla mycket faktiskt..den var helt underbar. (Förrutom den gången då jag blev lite väl överförfriskad i Benalmadena hehe)

Kan finnas flera anledningar till varför jag plötsligt blev så nostalgisk. Kanske är det för att C och jag snart ska flytta ihop och ett nytt kapitel ska skrivas i "boken om mig och mitt liv". Det känns bra. Jag älskar honom. Och det finns egentligen inga "men". Det är bara det att jag... ja att jag ibland önskar jag hade kunnat få vara 21 år och bo i Spanien igen..
Jag saknar verkligen F, och alla mina andra vänner. Jag vill inte sitta fast i plugget längre med en B-uppsats att skriva (börjar bli rejält stressigt nu) jag vill ha tid att åka runt och hälsa på alla, ha tid att umgås, att resa, att leva..*suck* Antar att mitt liv kommer vara "on hold" några veckor till om jag ska kunna bli klar med den här j-a uppsatsen. Är det då så konstigt att man drömmer sig bort? Tillbaka till Spanien..och till La Vida Loca..

 Skyll förresten inte på mig för det här långa inlägget..skyll på café latten..    ---------------------->





Rockchic

Med den här snygga t-shirten kanske t.o.m. jag
kan bli lite rockchic ;-)
Den får mig definitvt att vilja bli det ialf.
image206























Sommardoften

Escadas parfym Sunset heat doftar helt underbart gott.

image201



Snygga pumps

Ett par snygga sköna pumps får det bli nästa gång jag ska investera i ett par skor.

Vill ha dem till svarta leggings och en lång sval, (gärna mörkt cerisrosa) tunika, tillsammans med guldaccessoarer.

image197Bild från Asos.com


ChaiLatte är underbart gott!

Just nu är jag väldigt förtjust i dessa drycker: 

Varm dryck:

Chai Latte
Kryddiskt indiskt te med smak av kanel, kardemumma, ingefära och
svartpeppar som sötats lätt och serveras med krämigt ångad mjölk.

Så gott! Drack det senast idag på fiket i biblan. =) 

Kall dryck:

Bon Aqua silver citron utan kolsyra

eller

en IsLatte är inte heller fel.

Vilken är er favoritdryck? varm som kall..


Glad :-)

Jag klarade metodkurstentan! Jag fick t.o.m. VG! Trodde inte det var sant först. Men det var det..  =)

Inte för att det hjälper mig med mina problem med B-uppsatsen..
men ni anar inte hur skönt det är att få en glad nyhet! Och ni anar inte hur mycket jag behövde en glad nyhet heller..

*glädetjut*

image194

Höst + Sommar

image193Nu har jag gjort en förhandsbeställning i H&M:s höstkatalog. Beställde bl.a. denna kofta.
Söt.

Men innan det ska bli höst så hoppas jag det blir en bra och solig sommar ialf. Ska visserligen jobba i stort sett hela sommaren..men men..

Det är 4 veckor kvar ungefär..men med allt som ska klaras av i plugget innan dess kunde det lika gärna vara 3 månader..jag är helt slut på energi och har noll motivation..uppsatsen skriver sig inte av sig själv tyvärr..och min handledare är bäng..så där har man inte fått mkt hjälp.

Nu ska jag snart iväg och jobba några timmar ialf.







Eurovision2007


Så var det dags i år igen. Vilken placering tror ni Sverige får i år? Jag tycker The Arks låt är ganska så ok ..men det kanske inte övriga Europa tycker...så vi får väl se hur det går..
La Suede.. douce points, s'il vous plait. ;-)





Nu ska jag ut och "powerwalka" lite ialf.

Antigua, West Indies

image187



Antigua, uttalas "An-tee'ga", ligger i östra karibiska havet i Västindien. Ön har tropiskt havsklimat. Helt underbar plats på jorden. Får ibland nypa mig i armen för att fatta att jag tillbringat nästan en månads tid där när jag var 18. Minns hur vackert det var att stå på Shirley Heights, och se solen gå ner, när vi stod ute på klipporna vid Devil's Bridge och såg havet slå upp mot de höga klipporna, hur höga vågorna var och hur härligt det var att simma vid Half Moon Bay, konserten med Shaggy och när han sjöng Girl U my angel, you my darling angel..
Allt var visserligen inte rosenrött, en del omvänd rasism, folk som rökte på, fattigdom, en del lite väl närgågna människor..men också en livsglädje och vänlighet man inte ser överallt. Samt så fridfullt och vackert.





image186



Hade tyvärr inte skaffat min digitalkamera när jag var 18 och har inte tillgång till en scanner, men kanske bjuder på mina privata bilder från Antigua vid ett annat bloggtillfälle. Tills vidare får ni nöja er med dessa som hämtades från Antigua & Barbudas hemsida.

310 pages of inspiration

H&M autumn 2007 katalogen damp ner i brevlådan idag. Och sommaren har inte ens börjat..

Håller på och tvättar, ska till biblan lite senare igen, sen jobba i eftermiddag/kväll.

Det öste ner regn för en stund sen, men det slutade lika fort som det började.


Feeling BLUE

Deprimerad? Ja lite, efter en i stort sätt underbar helg (förutom tentan då) så är man tillbaka till verkligheten och allt känns så övermäktigt just nu..vet inte i vilken ände jag ska börja..saknar honom redan, är stressad över plugget och B-uppsatsen..behöver städa, sätta igång med B-uppsatsen, träna, jobba, hinna umgås med folk, hinna vara trevlig och "perfekt". Men det är jag inte. Jag är bara trött.

Underbara

Underbara älsklingen min
Underbara familjen
Underbara vännerna
Underbara solen
Underbara myssöndag

Tenta..

..skrev jag idag kl.09. Svår som vanligt. Finns inga lätta tentor när man pluggar statsvetenskap.  :(
Hoppas jag klarar mig åtminstone...

Snart bär det iväg för att göra tester till sommarjobbet. Senare ikväll får jag träffa min familj och sen min darling.

Just nu känner jag mig dock bara trött och inte alls på humör för någotting. Men blir förhoppningsvis lite piggare och mer på G framåt dagen.

Ha en skön helg.

Guldfeber

image171  
Den här snygga bikinin är från Nelly. Skulle gärna vilja ha den, men den är ganska så dyr =(
Har ialf beställt guldballerinas i skinn med hålmönster från Ellos. =)
Silver är snyggt men själv har jag fått guldfeber istället. Vilket gillar ni mest? Silver eller Guld?








Tees med budskap.

image170

Semenarie + tenta

Idag började jag dagen med 40 min powerwalk, sen körde jag ett pilatespass också. Känner mig ganska nöjd. Senare i eftermiddag är det semenariedax..igen(!). Då ska jag redovisa mitt uppsatsPM..nervöst..hoppas det går bra..sen är det tentaplugg som gäller de närmaste dagarna framöver. På Lördag skriver jag tenta mellan 9-13 sen bär det iväg för att göra tester som vi alltid måste göra varje år till sommarjobbet. Sen kommer älsklingen min och hämtar mig! Miss him. Snart så ses vi ialf. Några dagar nu bara..och fullt upp tills dess så det går nog snabbt.

Cocoo =)

image167

Detta söta armband från Cocoo låg i ett vadderat kuvert i min brevlådan idag! =)
Minst lika fint som CC skyes armband fast mycket billigare!


Juanes - Que Pasa




Köpte hans cd när jag bodde i Spanien. Gillar speciellt den här låten. 

RSS 2.0