Some shopping

Uppdatering av föregående inlägg kommer i helgen, tänkte bara visa er min nya väska som jag shoppade på Primark för ett tag sen, den är ju så söt.


196177-636



En väska som inte var lika billig (dyraste väskan jag köpt) men ack så snygg är den jag köpte i Notting Hill, har redan visat den men men..här är den igen ialf

196177-637


Det börjar bli varmt här i London nu med, skönt med vår och sol, och jag trivs! Men guu vad jag saknar alla därhemma. Ni får ta och komma hit nu! Isf vore allt perfekt!

Camden Market

image639


Camden Market är en av många mysiga marknader man kan besöka här i London. Här finns allt möjligt, kläder, smycken, accessoarer, böcker, tavlor med mera. Marknaden som är väldigt populär och välbesökt, är uppdelad i flera olika delar. Camden high street market är öppen torsdagar till söndagar från kl 9 till kl 18. Camden Market och Camden Lock är öppen lördagar och söndagar 10-18 medans the Stables är öppet lördagar och söndagar 8-18. På lördagar brukar det vara propfullt med folk så jag rekommenderar att åka dit en tidig söndagsförmiddag om man har möjlighet.

Närmaste Tunnelbanestation heter Camden Town.

Är det fint väder och man har gott om tid så är det schysst att promenera till marknaden från Regent's Park utmed norra sidan, följa kanalen hela vägen upp till Camden Market . Man går förbi London Zoo, kanalbåtar tuffar förbi och det finns massor att titta på på vägen till marknaden. Väl vid Camden Market så förutom alla marknadstånd så är det kul att titta på allt folk och vilken blandning av stilar och människor som finns här. Sätt er brevid slussen (Camden Lock) och drick Pimms (engelsk sommardryck) och titta på båtar och människor runt omkring er och njut av solen och drycken som är väldigt god.

Back from Brighton

Nu är jag tillbaka i London igen efter ett besök hos Sofie i Brighton. Lovely weekend. Lovely Brighton. Underbara Hav och Strand, frisk luft och solsken. Thank's Soffan!!

Lite av dagens händelser:

02 Nattklubben Pav Tav där de spelar 60tals musik stänger så vi åker hem i taxi
07 Vaknar med ett ryck, bakfull och trött, somnar om
10 Vaknar av att C ringer..äter Frukost
11 Går ner till stan
12 Vi äter Cream Tea på The Mock Turtle, pratar en massa och har det allmänt trevligt
13.30 Promenerar längs med stranden med S, njuter av solen och havet!

image632


image631

Brighton - here I come!

Imorgon efter arbetsdagen på HK är slut så åker jag till Brighton och hälsar på Sofie! Ska bli så himla kul att ses igen! Skönt med miljöombyte också och jag har en känsla av att jag verkligen kommer gillar Brighton! Har fått en del tips redan, ska tydligen äta cream tea på ett ställe som heter The Mock Turtle, kolla in the Royal Pavillian och Brighton Pier. North Laines ska tydligen vara ett mysigt bohemiskt kvarter som ska vara värt att checka in.. Får se vad Sofie planerat och vad som vi hinner med, hur som helst, det ska det bli superkul! =)

Tapas!

image630

Tur att vi var några som delade på den här maten..
Guu så gott det var!
Tapas & rött vin från i fredagskväll!

Knasigt väder

Kommer nog aldrig att sluta förundras över hur fort vädret kan växla här i London.
Imorse snöade det, gigantiska flingor som bara vräkte ner, strax efter lunch tid var snön puff borta men det hade börjat hagla lite lätt i stället..och nu..så skinner solen och den värmer bra, det känns som vår igen. Knasigt!

Hade planerat in ett besök till Brick Lane och marknaden i förmiddags men vädret satte stopp, får bli en annan söndag istället..har istället mest pluggat och gjort massa andra nödvändiga men tråkiga ting (som handlat mat och tvättat). Fast en tur på Primark blev det visst också ja..shoppat lite till..oops!

Nu blir det en kopp kaffe ialf sen mer plugg.

image629

Nya "våriga" örhängen

196177-628

Köpta på Topshop vid Oxford Circus

Tapas, Regent's Park och Underbara Camden Town

Haft en sån mysig dag! Vi började med en timmes powerwalk i Hyde Park. Solen lyste. Sen åt jag frukost, gröt med jordgubbar! Snabbdush och sen iväg igen. Vi promenerade till Regent's Park, gick förbi London zoo och vidare till Camden Town. Lunch/Fika på Starbucks och så hittade jag en fin brosch på Camden Market. Har jag sagt att jag älskar London? ;)

Igårkväll shoppade vi på Oxford Street sen åt vi tapas och drack rött vin i Notting Hill tills vi storknade av mättnad. Promenerade hem i den ljumma vårnatten.

image624


image625

Mysig bro i Camden


image627

På väg hem i natten

My precious

Äntligen min! Skinnväska med gulddetaljer. 65 pund..men det var den värd! Love it. Inhandlad på Fussy Nation i Notting Hill. På guldbrickan ska jag låta gravera in mitt namn..i skrivstil..nice :)

image623

RSS 2.0