Renee is a bitch?

Stör mig på Renee i Top Model 8. Den tjejen är så himla avundsjuk och bitchig. Hon har bara en massa lama ursäkter på gång hela tiden och pratar en massa skit. Usch. Gillar inte när folk (tjejer) beter sig så!

Mina favoriter så här långt är nog Jael och Jaslene ialf. Får se om det håller i sig.

Kvällspromenix med systra min

Varit ute och powerwalkat med syrran. Skönt att prata med henne. Hon får mig alltid att skratta, då hon ofta har några dråpliga historier ur sitt liv på lager. Nu ska jag in i duschen, sen blir det top model.

Imorgon är det begravning..

Muffins

Igår bakade jag muffins. En sats Snömuffins och en sats Hjortronmuffins. C och jag smakade en snömuffins var. De var riktigt goda faktiskt.*Nöjd* =) Fryste sedan in hälften och gav bort hälften. Funderade på innan att det måste varit minst 5 år sedan sist jag bakade..och nu lär det nog dröja ytterligare 5 år eller något..innan jag får för mig att baka igen..Jag kommer nog aldrig bli någon "bullmamma" direkt. Så kul är det inte. Men en gång vart femte år kan jag stå ut med. ;-)


Dagen som började så bra..

Dagen började så bra med ännu en powerwalk kl 06 imorse. Det var inte lika kallt ute som det varit de senaste dagarna på morgonen och jag fick energi och mådde ganska bra. Sen läste jag den där artikeln och blev så himla förbannad! Har gått och runt och varit bitter på världen sedan dess..haha..

Well, well..får försöka vända denna dagen igen så jag inte går och slösar negativ energi på att vara förbannad, det hjälper ändå inte..

Våldta mig eller någon annan tjej..ingen kommer att bry sig..

Ur Aftonbladet...

"Två av hennes gamla pojkvänner har fått påringningar från polisen.

Polisen har frågat hur hon är i sängen och vad hon gillar bäst. Om det är oralt, vaginalt eller analt. Sen har de frågat vad hon brukar ha på sig när hon går på krogen.

Sanna själv har också fått närgångna frågor om sitt sexliv."

Hela artikeln hittar du här.




Är du flicka/tjej/kvinna/tant? Då är du tydligen ingetting värd. Inte ens här i Sverige.

Så kom igen, våldtäcksvin, och våldta mig bara. Du slipper ändå undan.
Kör upp en sönderslagen flaskhals eller något annat lika vidrigt i mitt underliv, och trasa sönder det fullständigt.
Du får ändå inget straff. Du är fri att göra om detta hemska mot någon annan. Droga ner henne, sätta på henne, göra vad fan du har lust till..

Det är du som är sjuk. Det är du som borde få kuken avhuggen med en yxa. Eller åtminstone ett kännbart fängeslestraff. Men istället är det jag som får frågor om mitt sexliv. Inte du, fast det är du som har så sjuka preferenser att du kan våldta någon. Om och om igen. Men det är ialf jag som får frågor om sex. För jag är ju tjej.

Det är alltså så här det skulle gå till om jag själv hade blivit våldtagen. Polisen skulle alltså ha ringt upp mina ex-pojkvänner för att fråga hur jag är i sängen, vad jag har för preferenser, och vad jag brukar ha på mig på krogen. Vad fan är det för fel i huvudet på poliser, åklagare, det svenska rättsystemet och människor i allmänhet?

De satte på en tjej som de hade drogat ner, de var två, hon var ensam och drogad, de var sjuka i huvudet, hon har flera veckor efteråt fortfarande så ont i sitt underliv att hon får ta smärtsillande. Men det är tydligen helt OK. De är fria igen, förundersökningen är nedlagd. De kan redan till helgen ha lägrat ännu en drogad tjej. Den här gången är det emellertid en tjej som inte har orken att anmäla. Hon vet hur det gick för den andra tjejen som anmälde. Hon vet hur det gått för flertalet tjejer som har haft styrkan att anmäla..

Så det är ju liksom fritt fram att våldta mig, eller någon annan tjej. Tack för det, j-a skitsamhälle!!!

Nej, jag har aldrig blivit våldtagen.

Det är emellertid kanske bara en tidsfråga. Jag råkar ju vara tjej. Ibland har jag klänning eller kjol på mig, ibland går jag till och med på krogen, ja ibland går jag alltså till och med utanför dörren till mitt eget hem. Det är alltså fritt fram. Om jag går utanför dörren, har kjol på mig, råkar befinna mig på en krog..ja då är det alltså mitt fel att jag blir drogad och våldtagen. Så kom igen och våldta mig då..det är ialf ingen som bryr sig. Inte det svenska samhället. Inte det svenska rättsystemet. Tack för det.

Nää fy fan säger jag bara.

Snömuffins

image391Såna här tänkte jag baka idag. Snömuffins. Får se om mitt reslutat blir lika bra som på bilden..det var E V I G H E T E R sen jag bakade senast..

Bild: Dagens Muffin

Syrenbusken

image390


Min morfar tyckte väldigt mkt om den där syrenbusken (inte den på bilden, tänker på en annan). Därför får syrenbuskar mig alltid att tänka på honom..


Baka muffins

image388Senare idag tänkte jag baka muffins.Tänkte prova ett recept från Dagens Muffin. Fast först har jag lite som måste fixas..


Uppe med tuppen

Idag blev det återigen en "powerwalk" kl. 06. Fast det var segt att komma upp idag..men det gick.
Så..morgonpromenaden och också frukosten är avklarad..idag blir också en lugn dag..orkar inte ta tag i mitt liv riktigt ännu..har haft en stressig sommar och dessförinnan en ett stressigt läsår och om några dagar drar C-kursen igång..förtjänar att ta det lite lugnt..men det är klart..praktikplatsen fixar sig inte av sig själv..men det ska jag tänka på imorgon..inte idag.

det blev batikkväll..

..kollade på top model 8 också..

Hände en halvrolig grej innan, när C skulle pussa mig lite snabbt på munnen fick vi båda en stöt typ, haha, han har inte rakat sig på ett tag så först trodde jag bara att hans skägg stacks jättemkt men han hade på något sätt blivit statisk..så sen vågade jag knappt pussa på honom lite senare..haha..ville ju inte ha mig en elstöt igen ju. =P

Batik var det ja..har gjort mitt första tappra försök, visar resultatet när tröjan tvättats i maskin (så överflödsfärgen försvinner) och den har torkat..tyckte mönstret blev ganska fint..not too bad för att vara första gången att försöka mig på batik ialf.

Baka muffins eller göra batiktröjor..eller sova?

Har lite beslutsångest..

Honey och jag har ialf ätit hemmalagad lasagne med en god sallad till..

Känner mig så trött..förutom att jag själv inte är på topp så fick jag nyligen reda på andra tråkigheter..

..kanske ska sova lite..och vara kreativ imorgon istället..

100% bomull

image386den här tröjan köpte jag på asos rea, i två exemplar. Den är i 100 % bomull och jag gillar modellen, så tänkte att jag skulle prova att göra batik på den ena. Batikfärg och fixeringsmedel är inköpt på Panduro, så nu ska jag bara fixa snöre att knyta med, så ska jag sätta igång.. kanske redan ikväll =)

finaste cykeln

Idag har pappa och jag varit och köpt en jättefin röd Sjösala- cykel till mamma. Hon fyller nämligen snart år, min kära mamma. Och hon vill ha och behöver en cykel, så nu har vi lagt ihop till en. Hoppas hon blir glad!

Typ en sådan här har vi köpt..fast en annan lite annorlunda modell.

Morgonpromenad

Idag steg C och jag upp kl 06 och var ute och "powerwalkade" innan han skulle till jobbet. Sedan åt jag frukost i lugn och ro..måste komma ner i varv lite..antagligen för mkt stressande som gjorde mig sjuk från början..nu ska jag försöka pyssla om mig själv lite så jag blir bättre..orkar inte ha så ont och såna besvär sen nu när plugget snar drar igång..måste vara fit for fight att skriva C-uppsats i höst ju..och fixa praktikplats..helst utomlands då..

Sitter här och drömmer om att resa..vill till Sthlm och hälsa på alla goingar däruppe..vill ta en sol&badchartertrip också..inte mkt sol denna sommaren ju..(hur man ska överleva vintern utan att fått lite sol på sig denna sommar är ett mysterium..) och så vill jag ha möjlighet att resa lite längre igen..tågluffa..packpacka..bo utomlands..well well..lets see whats happens..först måste jag bli bra igen..och få energin och orken tillbaka..

Movietime



Nu ska vi faktiskt kolla på Shreek 3. Soft avslutning på en jobbig vecka.

Brunnen 2007, bye bye









Sista dagen på säsongen. Bye Bye and Thanks, I had fun.



España I miss u

image377

Malagas Cathedral



A.V Max

Det oranga armbandet var snyggast..enligt mig ;-)

image376

bild: KyssJohanna

Mycket kaffe kommer behövas

För att orka med resten av veckan och hinna med allt..

image375


bild: egen, från Dublinresan

CC skyes underbara armband

image373

ååh vad jag avgudar detta armband..


har redan det här.. i och för sig..som jag gillar jättemkt..

bild: KyssJohanna

fortfarande utan mobil..

..shit..skulle detta hänt för något år sen hade jag fått panik..då hade jag aldrig klarar mig utan mobil..och lite stressad är jag kanske över att jag missar eventuella samtal och sms..men mest jobbigt är det nog att alla telefonnr är borta..de var tydligen sparade på telefonen..och inte simkortet..not good..men antagligen är jag inte hälften så stressad över att jag är utan mobil som det kan verka (?), eftersom jag inte gått och köpt en ny ännu..lite skönt ändå..de som vill nå mig kan nå mig via hemtelefonen ju..dessutom vill jag inte gå och köpa en mobil bara för att jag ska ha en..ska jag köpa en ny..så ska det vara en som jag är 100 % säker på..gärna med fotobloggning som funktion, det hade varit kul. Och Mp3 också såklart..och gärna röd färg..

den här..

..västen föll mig i smaken ialf. Snygg. Vad tycker ni?

image371

bild: Glitzy

Gratis Bio


Med GratisBio samlar du ihop poäng som du byter in mot riktiga biobiljetter. Du får 50 poäng när du registrerar dig, och ytterligare 25 poäng om du värvas här. Klicka här!
eller ange "amiee" som värvare när du fyller i formuläret, så får du alltså 25 extra poäng.

Jag har redan 1 biobiljett på väg hem till mig. Mkt lätt att samla på sig poäng här faktiskt. En del får man enbart genom att besöka en speciell sida typ 1 sek, sen har du fler poäng.

=)

Varför kan inte sommaren vara lite längre..


image365

Denna klänningen från Asos tycker jag är underbar,
får mig att längta tillbaka till midsommarfester och annat typiskt sommrigt..

Å andra sidan..

Ibland kan det vara ganska mysigt med höst..
bild: Asos

Sjukling

Usch..känner mig febrig, är helt täppt i näsan och huvudet bultar. Dessutom är mitt finger stukat och gör j-t ont. Och jag som ska måste sitta med en svår hemtenta..

Märker att jag har "en tycka synd om mig själv" dag idag..

Men det hjälper ingen, minst av allt mig själv..så lika bra att sätta igång då..

Sean Kingston - Beautiful girls




Denna låten tycker jag är mysig. Han har sån mysig röst. =)

Förresten, Ingen (?) som har tips på någon bra mobiltelefon i inlägget nedan?

Min mobil åkte i golvet för femteelfte gången.

Denna gången var det dock K som råkade välta ner den från bordet. Och denna gången gick den verkligen sönder och samman. Finns inget hopp om tillfrisknande. Den är helt död. snyft. :( Jaja inte hela världen antar jag..finns värre saker att oroa sig för..
Men verkar som jag får köpa mig en ny mobil nu alltså..
Någon som har något tips om snygg modell och bra tillverkare?

Är lite sugen på den här..

image362


















Fast jag hade velat att den var röd istället för rosa..

Någon som kan rekommendera den/ eller varna mig?

bild: 3

Gör dagens goda gärning nu.

SMS- gåva, Stöd WWF och deras arbete.

Skänk 50 kronor genom att SMS:a WWF till nummer 72900.

Jag är fri!

..eller ja..från jobbet ialf..ledig idag och imorgon också..måste dock plugga mkt och duktigt samt uträtta en del ärrenden..

Ser ut att bli en fin och solig dag ialf..har hunnit med en snabbpromenad imorse, varmt ute redan då, och nu lyser solen ännu mer. =) Ska nog ta mina pluggböcker och bege mig ut snart. Härligt att plugga ute i solen!

Blir sugen på att grilla ikväll nu också..hmm..vi får se vad älsklingen känner för när han kommer hem..


image360

Kortet är från personalfesten i fredags. Ca 15 pers var vi som grillade, drack vin, blev attackerade av en massa mygg, samt hade väldigt trevligt. Tyvärr la min kamera av direkt, men ska få bilder skickade till mig snart. Vore kul med fler foton än endast på grillen ju. ;-)

Som om det inte vore nog med äckliga j-a våldtäcksvin!!

Det enda som om möjligtvis är värre än j-a äckliga "förtjänar att få kuken avhuggen med en yxa" våldtäcksmän..är såna j-a idioter som försvarar dem!!!!!!!

Ååh jag är så j-a arg!!

Denna bruden måste vara helt pantad i huvudet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brats eller no Brats..vem bryr sig? Tjejen blev drogad..fick massa äckliga stuff uppkörda gud vet vad..

Tänk om det hade varit du, eller din vän, din syster, din mamma, din moster,..ja till och med din mormor..ingen går f-n säker!!!

Det är aldrig tjejens fel att hon blir våldtagen! Tjejen kan ha gjort mer eller mindre smarta val..men det är likväl aldrig hennes fel!!!

Man ska f-n kunna gå runt naken om det är så..

Man ska kunna gå ut och roa sig, ha på sig vilka kläder man vill, utan att behöva oroa sig för "vilka signaler" man sänder ut eller om någon har lagt något i drinken!!!

Jag blir så upprörd på sånt här..

Kvällsdop

image355

i bilen, på väg..

image356

sjön, mitt ute i ingenstans

image359



Vackert väder och dagens goda gärning :)

Åh vilket lovely väder det har varit några dagar nu, härligt!

Och bara två jobbdagar kvar (imorgon och på fredag) innan 4 dagar välbehövlig ledighet börjar.

Nu måste jag plugga..*suck*

Dagens goda gärning: smsat BRIS25 till nr 72950 och därmed skänkt just 25 kr till Bris. Gör det du med!

Ciao!

Disney Couture by Kidada Jones

KyssJohanna har fått in nyheter igen. =)

Dessa två armband är mina favoriter.

image354
image353
bilder: KyssJohanna

Never give up.

Fick mitt nya armband från KyssJohanna igår på posten. Så fint så. :)

image352

Linn gissade rätt. =)

Underbara väder :)

Helgen var helt ok trots långa jobbpass. Hey jag ska inte klaga..Supernice väder, och inte jobbigt mkt folk..lagom..och solbrännan förbättrades. Stort plus. :)

Idag börjar jag kl. 10 och jobbar till 18. Eftersom jag redan är uppe och har käkat frukost funderar jag på att köra till jobbet tidigare och simma lite innan jag börjar. Hmm..ja jag tror jag gör det.

Ciao

Lördag

Önskar jag kunde sitta ute på balkongen i brassestolen, lyssna på BoBBan och njuta av solen som ska titta fram i helgen (ser redan lovande ut). Men icke. Ska jobba hela helgen. In fact..så gick jag på en 8 dagars- lång jobb"vecka" igår. Jobbar alltså konstant fram till nästa helg nu. Sen måste jag hinna plugga..och träna..och..ja..typ leva lite däremellan också. Det blir ju pengar av att ialf. Och det är ju nice..

Igårkväll, efter jobbet, var jag förresten på en slags Reunion. Det var mkt trevligt. Kul att se alla igen. Länge sen sist.

Nu ska jag pussa lite på Honey, sen dra till jobbet.

Ha en skön helg!

One of a kind.

Nu är ett av dessa fina armband beställt från KyssJohanna. Gissa vilken text jag valde? :-)

image347
bild: KyssJohanna

Rosor utanför mitt fönster.

image346

Sommar slash höst.

Det känns nästan som om sommaren är över redan. Höstkollektioner börjar strömma in, och utomhus känns luften lite frisk och kylig, sådär som det brukar göra när hösten är på intåg. Vädret denna sommar har inte varit det bästa. Jag begär inte 30 graders värme och strålande solsken varje dag..bara nästan..nej men 25 grader med en svalkande bris hade varit det optimala. Men denna sommar har till synes mest regnat bort. Men kanske är den inte över än. Undrar om värmen kanske kommer nu i augusti? Hoppas kan man ju alltid.
Hade det varit strålande solsken och riktigt varmt ute hade jag valt denna söta klänning att strosa runt i idag. Men om solen och värmen fortsätter att lysa med sin frånvaro är det kanske dags att ta en funderare på vad som behövs inhandlas till höstgaderoben istället.

RSS 2.0