Vykort från F

196177-13




Miss her a lot ♥


Gult

Gult är snyggt! En vanlig enkel gul bomullsklänning vill jag ha i sommar, får se om jag hittar någon som faller mig i smaken..

Gick på tentan idag men gick efter en halvtimme, det var liksom ingen idé..Tur att jag tycker denna delkurs har varit intressant ialf. Det jobbiga är att behöva bolla med 2 tentor samtidigt men det löser sig väl..hoppas jag verkligen ialf!
Bara jag blir frisk så..

J&A har bjudit upp mig & C till Halmstad, vi kom överens om att helgen i slutet på mars nog passar bäst..2 veckor därefter åker jag till Dublin..längtar till våren..höll på att blåsa bort imorse, det är svinkallt och blåser rejält, brrr..

Det gör fortfarande ont..fattar inte vad det kan vara..får väl gå till doktorn igen om det inte går över..


 

Uppdatering: hittat en fin gul klänning på H&M =)


har gjort omtenta också och hoppas det gick bra den här gången, håller tummarna..

 


"Ugly (?) Betty"

196177-6

Längtar efter att " Ugly Betty" ska börja igen..Gillar hennes karaktär i filmen, smart och begåvad tjej som försöker ta sig fram i den ytliga tidningsglamourvärlden. "Ugly" är hon däremot inte, skulle gärna haft hennes fylliga läppar, hennes varma bruna rådjursögon eller hennes mörka vackra hår..såg förresten en bild på henne i nya veckorevyn där hon bar en gul snygg kappa över en svart snygg klänning och såg helt fantastisk ut! Ugly? Skulle inte tro det..

RSS 2.0